Alumni

L’Esmuc va començar la seva activitat acadèmica l’any 2001. Des d’aleshores, centenars d’estudiants han passat per les nostres aules i ara conformen un col·lectiu de persones que s'identifica amb el segell Esmuc, al nostre país i per tot el món.

Mitjançant l'Oficina Alumni, l’Escola té la voluntat de mantenir el vincle amb tots els graduats i donar-los servei en la seva inserció laboral, en la continuïtat dels estudis de postgrau o màster, o en la seva projecció pública com a membres de la nostra comunitat musical. 

Avantatges

  • Accés a ofertes de treball i convocatòries d’interès
  • Carnet d’accés a la Biblioteca de l’Esmuc
  • Descomptes a sales de concerts, festivals i events musicals de la ciutat

 

Signe exclamació
 NOTÍCIES 

Xavi Torres Trio, 1r premi al "Keep an Eye Jazz Award"

El trio del graduat Xavi Torres, format per Xavi Torres al piano, Matt Adomeit al Contrabaix i Joan Terol a la bateria, ha guanyat el "Keep an Eye Jazz Award", premi anual organitzat pel Conservatorium van Amsterdam i la Keep An Eye Foundation, una fundació que es dedica a promocionar i donar suport econòmic a joves talents artistes que estudien als Paisos Baixos per mitja de competicions, festivals i beques.

La final es va celebrar dijous 26 de març a l'emblemàtica sala Bimhuis d'Amsterdam 

i va comptar amb la presència de sis grups provinents de cinc escoles diferents: University of North Texas de Denton, California State University de Northridge, Hochschule fur Musk und Tanz de Koln, Lemmensinstituut de Leuven i el mateix Conservatorium van Amsterdam.

Xavi Torres (Tarragona, 1991) va acabar els seus estudis de piano jazz a l'Esmuc el curs 2013-14, i cursa actualment els estudis de Màster de Jazz al Conservatori d'Amsterdam.

Joan Terol (Reus, 1985) és graduat en bateria de l'Esmuc i actualment resideix als Països Baixos.

Xavi Torres 2