Recull d'imatges amb resum de les activitats

Noves mesures per frenar l’expansió de la Covid-19

Davant l’empitjorament de les dades que s’han enregistrat els darrers dies, i per tal de reduir al màxim la mobilitat i la interacció social, l’Escola ha pres mesures que afecten la docència i els horaris d'obertura del centre.  

Acte inaugural del curs 2020-2021 amb Kaija Saariaho

El divendres 30 d’octubre tindrà lloc a la Sala 4 Alicia de Larrocha l’acte d’inauguració oficial del curs acadèmic 2020-2021 de l’Escola Superior de Música de Catalunya. En aquesta ocasió, la lliçó inaugural serà impartida en línia per la compositora finlandesa Kaija Saariaho. L’acte començarà a les 12.30 hores i l’entrada és gratuïta amb reserva prèvia.

Dimarts Toca ESMUC: Concert final de màster – Laura Osorio, cant

Laura Osorio protagonitza el concert de Dimarts Toca ESMUC, del dimarts 27 d’octubre. El cicle acull el concert final del Màster d’Interpretació de la Música Clàssica en l’especialitat de cant de la intèrpret. Com cada dimarts, l’actuació començarà a les 18.15 hores i l’entrada és gratuïta amb reserva prèvia.

La Covid-19 obliga a cancel·lar el Barcelona Fiddle Congress

L’Escola Superior de Música de Catalunya ha pres la decisió de cancel·lar la quarta edició del Barcelona Fiddle Congress, que havia de celebrar-se el 23 i 24 de gener de 2021. La situació de pandèmia provocada per la Covid-19 fa inviable la celebració d’aquest esdeveniment multitudinari. Les activitats paral·leles, com ara Fiddlelitzem-nos i, especialment, la Trobada Fiddle, que s’organitza amb la col·laboració de l’Associació Catalana d’Escoles de Música (ACEM), tampoc podran realitzar-se.

Premis i reconeixements: Raquel García Tomás, Kebyart Ensemble, Josep Ramon Olivé i Joan Magrané

En les últimes setmanes, diferents graduats de l’ESMUC han estat premiats i reconeguts en diferents àmbits. Raquel García Tomás ha obtingut el Premi Nacional de Música 2020 en la categoria de Composició. Els quatre integrants del Kebyart Ensemble han estat seleccionats per l’European Concert Hall Organization (ECHO) per actuar a diferents sales europees. El compositor Joan Magrané ha estat nominat als grammy llatins. Finalment, el baríton Josep Ramon Olivé participa al novembre en les representacions de Don Giovanni, de la temporada del Gran Teatre del Liceu, i al mes de juny a La Bohème.

Presència de graduats i professorat de l'ESMUC al concert 'Magnificat de Bach', del Palau de la Música

Tres graduats de cant, Maria Pujades SeguíDaniel Forqué i Oriol Mallart, juntament amb els professors Dani Espasa i Xavier Puig, participen al concert Magnificat de Bach, del Cor de Cambra del Palau & Xavier Puig. Els tres graduats són també perceptors de la Beca Bach, que atorga la Fundació Salvat. El concert es farà el 31 d’octubre, a les 18 hores, a la Sala de Concerts del Palau de la Música.