Recull d'imatges amb resum de les activitats

L’ESMUC davant el nou paquet de mesures per frenar l’expansió de la Covid-19

El Govern de la Generalitat ha presentat un nou paquet de mesures per frenar l’expansió de la Covid-19 davant l’empitjorament de les dades registrat durant els darrers dies. Les mesures, aprovades pel Procicat, afecten la docència i l’activitat de l’Escola Superior de Música de Catalunya durant els pròxims 15 dies. Seguint les recomanacions, es recomana limitar al màxim la presència a les instal·lacions a aquelles activitats realment inajornables i per aquesta raó, les classes es faran en línia, tret de les assignatures d’interpretació col·lectiva, que seran presencials.

La Covid-19 obliga a cancel·lar el Barcelona Fiddle Congress

L’Escola Superior de Música de Catalunya ha pres la decisió de cancel·lar la quarta edició del Barcelona Fiddle Congress, que havia de celebrar-se el 23 i 24 de gener de 2021. La situació de pandèmia provocada per la Covid-19 fa inviable la celebració d’aquest esdeveniment multitudinari. Les activitats paral·leles, com ara Fiddlelitzem-nos i, especialment, la Trobada Fiddle, que s’organitza amb la col·laboració de l’Associació Catalana d’Escoles de Música (ACEM), tampoc podran realitzar-se.

Acte inaugural del curs 2020-2021 amb Kaija Saariaho

El divendres 30 d’octubre tindrà lloc a la Sala 4 Alicia de Larrocha l’acte d’inauguració oficial del curs acadèmic 2020-2021 de l’Escola Superior de Música de Catalunya. En aquesta ocasió, la lliçó inaugural serà impartida per la compositora finlandesa Kaija Saariaho. L’acte començarà a les 12.30 hores i l’entrada és gratuïta amb reserva prèvia.

Festival Ciutat Flamenco: Morente & Roach

El Taller de Músics, l’ESMUC i L’Auditori s’han unit per a fer un homenatge a les figures d’Enrique Morente i Max Roach. El concert, que també és el tret de sortida del Festival Ciutat Flamenco, tindrà lloc el dissabte 24 d’octubre, a les 21 hores, a la Sala 2 Oriol Martorell. Entrades a la venda.

Cant d’harmònics: explora les possibilitats de la veu

El 24 d'octubre tindrà lloc a l'ESMUC un taller dedicat al cant d'harmònics impartit per Moisès Pérez. El curs, adreçat al professorat de conservatoris i escoles de música i a directores/res de corals, convida a l'exploració i l'experimentació d'aquest tipus de cant des d'una perspectiva lúdica.

Presència de graduats i professorat de l'ESMUC al concert 'Magnificat de Bach', del Palau de la Música

Tres graduats de cant, Maria Pujades SeguíDaniel Forqué i Oriol Mallart, juntament amb els professors Dani Espasa i Xavier Puig, participen al concert Magnificat de Bach, del Cor de Cambra del Palau & Xavier Puig. Els tres graduats són també perceptors de la Beca Bach, que atorga la Fundació Salvat. El concert es farà el 31 d’octubre, a les 18 hores, a la Sala de Concerts del Palau de la Música.