PEDAGOGIA

Primeres Jornades ab sentits: convocatòria (Call for Papers)

Dirigit als estudiants de grau o de màster i als alumni de l'Esmuc, es convoquen unes primeres Jornades ab sentits per posar en comú estratègies interpretatives, didàctiques o de recerca al voltant de la significació musical. Les jornades tindran lloc del 15 al 17 de novembre a l'Esmuc.

L’ESMUC en concert presenta el concert Música vocal i instrumental del Renaixement i Barroc

La nova proposta del cicle L’ESMUC en concert presenta aquest dimarts 20 de març Música vocal i instrumental del Renaixement i Barroc, a càrrec d’estudiants de l’Escola Superior de Música de Catalunya. El concert tindrà lloc a l’Auditori Acadèmic Sala 4, a les 19 hores. L’entrada és gratuïta.

L’ESMUC dedica la 3a Viquimarató a la Diversitat musical a Catalunya

La Biblioteca de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) acollirà la tercera edició de la Viquimarató ESMUC, amb l’objectiu d’actualitzar, ampliar i crear articles al voltant de la Diversitat musical a Catalunya, afegint-se d’aquesta manera a un dels eixos temàtics d’Amical Wikimedia per al 2018. La Viquimarató tindrà lloc el divendres 23 de març, de 10 a 14 hores, a la Biblioteca de l’ESMUC. La inscripció és oberta.

Saló de l'Ensenyament 2018

L’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) participa del 14 al 18 de març al Saló de l’Ensenyament, al recinte de Montjuïc, de Fira de Barcelona. L’Escola hi serà present a l'estand dels Ensenyaments Artístics Superiors, juntament amb l’Escola Superior d’Arts Plàstiques i Disseny, i l’Escola Superior de Conservació i Restauració de Béns Culturals de Catalunya.

Exposició Bartók i Kodály a l’ESMUC

L’exposició Bartók i Kodály a l’ESMUC, es podrà visitar a partir del dimecres 14 de març a l’Escola Superior de Música de Catalunya. Organitzada pel Consolat d’Hongria a Barcelona, l’exposició mostra el perfil i l’obra dels dos músics hongaresos.

Protocol de l’ESMUC contra l'assetjament sexual

L'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) ha editat un flyer per informar sobre el Protocol d’assetjament sexual, per raó de sexe i d’orientació sexual, que té l’escola, i que recull el seu Pla d’Igualtat de l’escola.

Els Premis Enderrock 2018 reconeixen els 15 anys del projecte ESMUC

Els XX Premis de la Música Catalana – Premis Enderrock- 2018 han reconegut els 15 anys de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). El director de l’escola, Josep Borràs, va recollir el diploma honorífic a la roda de premsa de presentació d’aquesta vintena edició que es va celebrar el dimarts 13 de febrer. La gala musical dels premis tindrà lloc el dimecres 7 de març a l’Auditori de Girona.

MUSA: Música accessible per trencar barreres invisibles

MUSA és el nom del nou projecte de Phonos en col·laboració amb el MTG (Music Technology Group de la Universitat Pompeu Fabra) i l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) que ha rebut el suport de l'Obra Social la Caixa dins del seu programa Art for Change. El projecte, que tindrà un any de durada, pretén promoure l'interès per la música entre aquelles persones que tenen algun tipus de dificultat motora que els impedeix tocar instruments de música tradicionals.