1

Inauguració del curs acadèmic 2017-2018

El dimecres 20 de setembre tindrà lloc l’acte d’inauguració oficial del curs acadèmic 2017-2018, de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). La cerimònia començarà a les 12 hores, a la Sala 2 Oriol Martorell de L’Auditori, amb la lliçó inaugural Música i matemàtiques: afinitats electives que serà impartida per l’acadèmica i matemàtica, Pilar Bayer.

El LIFE Victoria 2017 a l’ESMUC

Per cinquè any consecutiu, l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) col·labora amb el Festival LIFE Victoria, que impulsa la Fundació Victoria de los Ángeles. L’ESMUC serà la seu del LIFE Akademie. Les primeres sessions formatives tindran lloc del 21 al 23 de setembre amb la participació del pianista Sholto Kynoch.

Concert ESMUC a les festes de la Mercè: Teixint terres + Raw Trio

L’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) participa un any més en les festes de la Mercè. Les formacions Teixint Terres i Raw Trio, nascudes al centre, oferiran un doble concert el diumenge 24 de setembre, a les 12 hores, a l’escenari del Moll de la Fusta, dins el programa Música Mercè. El concert és gratuït.

Nou professorat del curs 2017-2018

L’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) incorpora nou professorat als departaments de Música Clàssica i Contemporània (orquestral), Sonologia i Producció i Gestió i Música Tradicional.

Segon cicle Alumni ESMUC al Centre Cívic Fort Pienc

L’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) i el Centre Cívic Fort Pienc posen en marxa un segon cicle de tres concerts amb tres formacions de graduats de l’escola: Quartet Neuma Xynaulia Duo, i Conjunt Atria. Els concerts tindran lloc a la Sala d’Actes del Centre Cívic, a les 19 hores el mes d’octubre i novembre. L’entrada és gratuïta (aforament limitat).

Premis i reconeixements de l'alumnat

Els estudiants i graduats de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) Josep BascoÁngel Belda, Anna Brull, Laura Farré, Adrián FerrerElsa García, Oriol Mallart, Diego Martin-Etxebarria, Josep-Ramon Olivé, Mateo Peramiquel, Fran Villalba, juntament amb els membres del Kebyart Ensemble i Trempera han rebut diferents premis i reconeixements en el transcurs dels últims mesos del curs 2016 / 2017.

Exposició '15 anys ESMUC'

El 2017 celebrem el 15è aniversari de l'ESMUC i, la Biblioteca amb la col·laboració del Departament de Comunicació i el Departament de Publicacions, hem preparat una exposició amb fotografies d'aquests 15 anys de vida de l'ESMUC.