Recull d'imatges amb resum de les activitats

Concert Fi de Grau de Composició i lliurament del 18è Premi Joan Guinjoan

La Sala 2 Oriol Martorell de L'Auditori de Barcelona acollirà el Concert final del Títol Superior de Música de l'especialitat de Composició i el lliurament del 18è Premi Internacional Joan Guinjoan per a Joves Compositors el pròxim dimarts 29 de setembre. L'ensemble BCN216, sota la direcció d’Ernest Martínez Izquierdo, interpretarà la peça guanyadora Insectarium, una original composició que descriu un univers musical delimitat per l’anàlisi sonor de l’activitat dels insectes i que és obra del guanyador d’aquesta edició, el compositor xilè Camilo Roca.

ATENCIÓ: Reserva d'invitacions gratuïtes (màxim 2 per persona). El dia del concert la taquilla de L'Auditori no emetrà cap entrada.

Nova edició del cicle Dimarts Toca ESMUC

Aquest curs 2020-2021 comptem amb una nova edició del cicle Dimarts Toca ESMUC per seguir mostrant la diversitat d’estils i formats musicals que conviuen a l’Escola Superior de Música de Catalunya. Estudiants, graduats i professorat oferiran les seves interpretacions i projectes en el marc d’aquesta tercera edició del cicle, sempre seguint totes les mesures de seguretat per evitar la propagació de la Covid-19. Els concerts tindran lloc els dimarts a les 18.15 hores, a la Sala 4 Alícia de Larrocha, amb l'entrada gratuïta, l'aforament limitat i reserva prèvia

Concert final del Màster de Composició amb Tecnologies de l’ESMUC

El dimecres 30 de setembre la Fundació Phonos acull el Concert final del Màster de Composició amb Tecnologies de l’Escola Superior de Música de Catalunya. El concert, en col·laboració amb l’ESMUC, tindrà lloc a la Sala Aranyó, al Campus de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) de Poblenou, a les 21 hores.

Barcelona Fiddle Congress: Vídeos del professorat

El canal de Youtube de l'ESMUC estrena vídeos amb el professorat que ha participat en les edicions del Barcelona Fiddle Congress. Els vídeos mostren peces d'estils diferents per treballar amb els instruments de corda fregada. Cada setmana es presenta un vídeo amb la seva corresponent partitura amb pdf per poder escoltar-la i treballar-la. Aquesta proposta és de Albert Bello que ens presenta el tema Oriol's Blues.

ADN ESMUC al Festival LIFE Victoria 2020/2021

Com cada mes de setembre, el Festival LIFE Victoria torna a Barcelona, amb una edició doble que comptarà amb una bona representació de graduats i professorats de l’ESMUC, com ara Helena RessurreiçaoMontserrat SeróAlberto PalaciosMarc SerraMarta PuigÈric VarasXavier Sabata, Mireia Tarragó, Mercedes GancedoAlbert Guinovart i Francisco Poyato. La crisi sanitària de la Covid-19 ha portat l’organització a presentar dues edicions enllaçades pel Primavera LIFE, que el 2019 va haver de ser cancel·lat. L’ESMUC acollirà les classes magistrals LIFE Akademie el mes d’abril de 2021.