Resum curs 2017-2018

Nous càrrecs directius a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC)

El Patronat de la Fundació per a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), depenent del departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, ha nomenat Núria Sempere i Melissa Mercadal com les noves màximes responsables del centre públic d’ensenyament superior de música. Núria Sempere ocuparà el càrrec de directora general, mentre que Melissa Mercadal serà la nova directora acadèmica.

A dues bandes: Simfonies d’àngels i dimonis

La Banda Municipal de Barcelona i la Banda de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), dirigides per José R. Pascual-Vilaplana protagonitzaran el concert Simfonies d’Àngels i dimonis el diumenge 18 de novembre, a les 18 hores, a la Sala Pau Casals de L’Auditori de Barcelona.

Dimarts Toca ESMUC: Duo Korczak

La propera proposta del cicle Dimarts Toca ESMUC per al 20 de novembre presenta el Duo Korczak, una formació de graduats de l’Escola Superior de Música de Catalunya, formada per la violinista Lia Manchón Martínez i el pianista Daniel Vidal Mialoviez. Com cada setmana, el concert tindrà lloc a l’Auditori Acadèmic Sala 4 de l’ESMUC, a les 18.15 hores. L’entrada és gratuïta.

Dimecres ESMUCJam #7

Dimecres ESMUCJam d’aquesta setmana (14 de novembre) s’iniciarà amb l’actuació del Combo Fred Hersh, amb Juan Tamarit, piano; Tristan Baars, contrabaix i Arnau Julià, bateria, alumnat del departament de Jazz i Música Moderna. Com és habitual, la Jam començarà a les 19 hores a la cafeteria La Llanterna de L’Auditori. L'entrada  és gratuïta.

Reportatge sobre els graduats i graduades de l’ESMUC al suplement Play (diari Ara)

El suplement cultural Play, del diari ARA, ha publicat un reportatge titulat “El planter musical de l’ESMUC” on es parla de grans noms del panorama musical actual que s’han graduat a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). RosalíaMarco MezquidaArnau Tordera o Sílvia Pérez Cruz, són alguns dels graduats que donen la seva opinió al reportatge.

Canal 33 emet el programa 'Tot Jazz' on col·laboraren músics de l’ESMUC

Cada diumenge, el Canal 33 emet el programa Tot Jazz. La història del jazz vista des de Catalunya, un espai on van col·laborar professorat i estudiants del departament de Jazz i Música Moderna de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC).