1

L'ESMUC serà la seu del Curs Kodály a Barcelona

L’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) acollirà del 12 al 15 de setembre el curs Kodály a Barcelona, centrat en el mètode d’ensenyament musical creat pel compositor, musicòleg i pensador hongarès, Zoltán Kodály (1882-1967). El curs coincideix amb la celebració del cinquantè aniversari de la seva mort, i compta amb la col·laboració del Consolat General d’Hongria a Barcelona, l’ESMUC i el Conservatori Municipal de Música de Barcelona.

Concerts/Recitals finals de Màsters

Amb la finalització del curs, l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) organitza una sèrie de concerts per mostrar la feina realitzada al llarg del curs. L’alumnat de màsters presenta també els seus Concerts/Recitals finals, que en aquesta ocasió se celebraran majoritàriament a l’ESMUC i al Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC), entre altres espais. L’entrada als concerts és gratuïta.

Escola d’estiu 2017

L’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) presenta la seva oferta de cursos per aquest estiu amb cinc propostes dedicades, especialment als professionals de l’ensenyament musical, especialment per a escoles de música, primària i secundària.

La mezzosoprano i professora de l’ESMUC, Mireia Pintó, guanya el premi Regió 7 de Cultura

Mireia Pintó, la mezzosoprano i professora de cant de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), ha estat la guanyadora de premi Regió 7 a la categoria de Cultura, en reconeixement a la seva carrera professional i el seu activisme cultural.

Premi Oriol Martorell per a la professora Eva Graubin

La professora de violí de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), Eva Graubin, ha estat guardonada amb el Premi Oriol Martorell a la pedagogia musical, en la seva segona edició.

Acord entre la CCMA i l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC)

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) han signat un acord de col·laboració per tal de difondre i promoure les activitats programades per l’ESMUC.