GRANS CONJUNTS

El compositor Otto Wanke guanya la 16ena edició del Premi Joan Guinjoan amb l’obra ‘Threads’

L’estrena de l’obra i el lliurament del premi organitzat per l'ESMUC amb el suport de la Fundació Banc Sabadell a l'autor txec tindran lloc el dilluns 28 de maig a la Sala Oriol Martorell de L’Auditori de Barcelona (19 hores).

Estudiants del Màster de Música Antiga, aquest diumenge a Santa Maria del Pi.

La capella de la Sang de la Basílica de Santa Maria del Pi acull aquest diumenge 20 de maig el concert Les flautes màgiques. Escenes de somni i transformació en l’òpera francesa. 1670 – 1790, amb estudiants del Màster d'Interpretació de la Música Antiga.

VIII Jornades Musicals ESMUC-GNESIN

Del 22 al 24 de maig se celebren a Barcelona les VIII Jornades Musicals d’intercanvi entre l’Acadèmia Gnesin, de Moscou i l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). Enguany, les Jornades compten amb la col·laboració de la Fundació Cases Singulars i el Col·legi de Metges de Barcelona per a la realització dels diferents concerts.

L’ESMUC, seu de la V Jornada de la Salut dels Músics i les Arts Escèniques

La cinquena edició de la Jornada de la Salut dels Músics i les Arts Escèniques comptarà amb professorat de l’ESMUC i es presenta amb el subtítol de “Treballem la por escènica per transformar-la en oportunitats”

L’ESMUC participa en la Setmana d’arquitectura 2018

L’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) participarà amb dues intervencions musicals en la Setmana d’Arquitectura 2018 (del 10 al 20 de maig) que organitza l’Ajuntament de Barcelona, el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) i la Fundació Mies van der Rohe. Els concerts tindran lloc el 12 de maig al Pati d’entrada de la Model  i el dia 18 al Pavelló Mies van der Rohe.

Cicle de concerts i recitals finals de grau

El 26 d’abril comença el Cicle de Concerts i Recitals de final de Grau protagonitzat pels estudiants d’Interpretació i Direcció que estan a l’últim curs de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC).

Concerts finals de Màster

Coincidint amb la finalització del curs acadèmic l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) organitza un any més una sèrie de concerts per mostrar la feina realitzada al llarg del curs. Igual que l’alumnat de grau, el estudiants dels diferents màsters impartits a l’Escola presenten aquests dies els seus Concerts/Recitals finals. Ho faran majoritàriament a diferents espais de l’Escola, sempre amb l’entrada gratuïta fins a omplir aforament.

Cicle de graduats al Centre Cívic Fort Pienc

Formacions de graduats de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) participen al cicle de Música Clàssica de primavera del Centre Cívic Fort Pienc. El divendres 4 de maig serà el torn del Duo Libercello i posteriorment actuaran el Quartet Lila, el 25 de maig, i el Trio Lignum, l’1 de juny. L’entrada és gratuïta amb l'aforament limitat a la capacitat de la sala.

El Goethe-Institut programa el Cicle Jazz ESMUC al maig

Aquest mes de maig el Goethe-Institut i l’Escola Superior de Música de Catalunya  (ESMUC) col·laboren en l’organització del cicle Jazz al maig, juntament amb el suport de Brotzeit CafeteriaGessamí BoadaMetrinovaAlfred Artigas Quartet i Néstor Giménez / Raw Trio, són les propostes de graduats que protagonitzaran aquesta programació.

Primeres Jornades ab sentits: convocatòria (Call for Papers)

Dirigit als estudiants de grau o de màster i als alumni de l'Esmuc, es convoquen unes primeres Jornades ab sentits per posar en comú estratègies interpretatives, didàctiques o de recerca al voltant de la significació musical. Les jornades tindran lloc del 15 al 17 de novembre a l'Esmuc.

Protocol de l’ESMUC contra l'assetjament sexual

L'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) ha editat un flyer per informar sobre el Protocol d’assetjament sexual, per raó de sexe i d’orientació sexual, que té l’escola, i que recull el seu Pla d’Igualtat de l’escola.