Esmuc 15 anys 2

Dia Internacional de Concienciació del Soroll 2017

En el Dia Internacional de Concienciació del Soroll 2017, Mútua Intercomarcal, Prevint i l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), a través de l'Observatori per a la Prevenció Auditiva dels Músics (OPAM) se sumen a la divulgació sobre la problemàtica relativa a les lesions auditives del col·lectiu de músics en general.

Dijous Toca ESMUC: sessió de jazz

Aquest dijous 27 d’abril, a les 19 hores, a la Sala d'Orquestra de l'Escola, el cicle de concerts Dijous toca ESMUC presenta una sessió de jazz amb alumnat Erasmus provinent de Dinarmaca. L’entrada és gratuïta.

Concert/Recitals finals 2017: descobrint els músics del futur

El final de curs a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) ve carregat de música. Els mesos d’abril, maig i juny, els alumnes que acaben la seva formació a l’Escola presenten els seus Concerts/Recitals Finals. Prop de 100 concerts mostraran el talent, la recerca i la il·lusió dels futurs professionals de la música. Aquesta proposta constitueix un extens cicle musical, amb diversitat d’estils, obert al públic i amb entrada gratuïta. Us hi esperem!

Dimecres #EsmucJam

La cafeteria La Llanterna, acull aquest dimecres, 26 d’abril, una nova sessió #EsmucJam amb la participació d’estudiantat i professorat de Jazz, de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). L’actuació comença a les 19 hores i l’entrada és gratuïtaToni Mora, piano; Magalí Datzira, contrabaix i veu; i Pol Ribó, bateria, són els encarregats d'obrir aquesta Jam.

Classe magistral de maraques amb Manuel Alejandro Rangel

L’Escola Superior de Música de Catalunya acull aquest dijous 27 d’abril, una classe magistral de maraques de Veneçuela, amb Manuel Alejandro Rangel. La classe tindrà lloc a les 10 hores, a l’Aula A402. Accés lliure.

L’OBC i l’Orquestra Simfònica de l’ESMUC protagonitzen el concert ‘Bach Simfònic’ a L’Auditori

Els propers 28, 29 i 30 d’abril, l’Orquestra Simfònica de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) i l’OBC actuaran conjuntament a la Sala 1 Pau Casals de L’Auditori per oferir el programa ‘Bach Simfònic’, sota la direcció de Cristian Macelaru

#Apadrinaunpiano amb Néstor Giménez

El proper 5 de maig, a les 19.30 hores, el graduat Néstor Giménez serà el protagonista del concert de la cinquena edició d’#Apadrinaunpiano que organitza l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). El concert, com ja és tradicional, tindrà lloc a l’Auditori de la Fundació Catalunya La Pedrera. Aquesta edició comptarà com a padrí d'honor amb el músic, pianista i professor, Lluís Vidal. El preu de l'entrada és de 10 euros.

Sessió de presentació dels màsters 2017-2018

L’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) ja ha obert el termini de preinscripcions per a la seva oferta de màsters del curs 2017-2018. Per aquest motiu s’ha programat una sessió informativa sobre els màsters que tindrà lloc el proper divendres 5 de maig, a les 18 hores. Per assistir cal omplir aquest formulari d’inscripció.

Escola d’estiu 2017

L’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) presenta la seva oferta de cursos per aquest estiu amb cinc propostes dedicades, especialment als professionals de l’ensenyament musical, especialment per a escoles de música, primària i secundària.

De nou, aquest Sant Jordi participem a Recicla Cultura

Es tracta de la iniciativa de la Fundació Servei Solidari que promou donar llibres per tal que altres persones els puguin adquirir a un preu simbòlic el dia de Sant Jordi, amb l’objectiu de finançar els cursos d’alfabetització i llengua que imparteix l’entitat des de fa 10 anys a prop de 2.000 persones.

Segona edició del cicle Musicant el Museu Frederic Marès

El Museu Frederic Marès i l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) endeguen la segona edició del cicle de concerts Musicant el Museu Frederic Marès, amb propostes musicals de l’alumnat graduats de l’escola. Els concerts tindran lloc al Museu en sessions matinals de diumenge, a les 12 hores, de gener a juny del 2017. La primera actuació tindrà lloc el 22 de gener.