Activitats de la setmana a l'ESMUC

Seguiment de la situació provocada pel Coronavirus

S'AMPLIA EL TANCAMENT DE L'ESMUC FINS EL 13 D'ABRIL

L’Escola segueix les mesures que ha determinat la Generalitat de Catalunya, a través dels departaments de Salut i d'Educació, destinades a evitar l’extensió del Covid-19. Per aquesta raó, el centre romandrà tancat i l’activitat docent continuarà en línia

Quiet! no et moguis de casa

Et fem una selecció d'iniciatives perquè gaudeixis de la música des de casa. Encara que no sentin els nostres aplaudiments, aquí hi serem escoltant la seva música.

Bravíssimo!

Esteu atents que seguirem ampliant la llista.

Els Premis Enderrock reconeixen graduats i professorat de l’ESMUC

Els Premis Enderrock d’aquest any que s'han lliurat la nit del 5 de març han reconegut diferents formacions, graduats i professorat vinculat a l’Escola Superior de Música de Catalunya. Manel CampOques GrassesRosalíaAnna AlàsXavi Torres i Gorka Benítez, són una mostra dels professionals que han estat reconeguts en l’edició del 2020, i als quals felicitem!

Estudiants de Musicologia creen la instal·lació sonora ‘Sons d’ona / Sons dona’ al Centre Cívic Barceloneta (Activitat externa)

Estudiants de l’especialitat de Musicologia de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) han participat en una instal·lació sonora titulada Sons d’ona / Sons dona, que s’emmarca en l’exposició “Dones transitant”, que es pot visitar del 5 al 28 de març al Centre Cívic Barceloneta. Posteriorment, el dia 7 de maig, a les 13 hores, els mateixos estudiants presentaran a la Biblioteca Barceloneta La Fraternitat els resultats de les seves recerques etnogràfiques sobre els sons de les dones i l'ús de documents sonors al barri.