Activitats de la setmana a l'ESMUC

Dimarts Toca ESMUC: Grup de metalls

La nova proposta de #DimartsTocaESMUC del 26 de març és l’actuació del Grup de metalls de l’ESMUC, dirigit pel professor Angel Serrano. Arran de la interpretació d’aquest  conjunt, els assistents podran percebre molta màgia i potser la presència imaginària d’elfos, hobbits, nans i orcs, perquè el programa presenta la Symphony No 1 - The Lord of the Rings, del compositor Johan de Meij. Com tots els dimarts, el concert començarà a les 18.15 hores, a l’Auditori Acadèmic ESMUC Sala 4. L’entrada és gratuïta.

Concert mostra final dels tallers de Tsugaru Shamisen

El dimarts 26 de març, a les 20 hores, tindrà lloc un concert mostra final amb la participació de l’alumnat dels tallers d'introducció i aprofundiment de Tsugaru Shamisen que han tingut lloc a l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) del 2 al 21 de març. El concert, que es farà a l'Auditori Acadèmic Sala 4, comptarà també amb la intervenció del mestre Kenichi Yoshida. L'entrada és gratuïta.

Presentació del llibre 'Ascoltare per comprendere', de Cécile Peyrot

La professora Cécile Peyrot, del Conservatori de Música N. Paganini, de Gènova, presentarà el seu llibre Ascoltare per comprendere, aquest dimarts 26 de març, de 9.30 a 12.30 hores, a l’aula A352 de l’ESMUC. L’accés és lliure.

Dimecres ESMUCJam #16

Aquesta setmana el Combo Robert Glasper Experiment serà l’encarregat d’obrir una nova sessió de Dimecres ESMUCJam (27 de març). El professor de guitarra jazz, Daniel Pérez, és l’encarregat de coordinar aquestes sessions que com és habitual començen a les 19 hores, a la cafeteria La Llanterna de L’Auditori. L’entrada és gratuïta. Els intèrprets són: Anna Blasco, veu; Alejandro Delgado, saxo tenor; Toni Mora, piano; Jaume Ávila, baix elèctric, i Guillermo Soler, bateria. 

4a edició de la iniciativa Recicla Cultura a l'ESMUC

Un any més, ha arribat el moment de col·laborar amb la iniciativa Recicla Cultura, perquè aquest Sant Jordi pot ser part d'una història! Pots portar els llibres i partitures amb què vulguis col·laborar a la Biblioteca o a Recepció des de l'11 al 29 de març. Amb els diners recaptats del 8 al 12 d'abril per la teva col·laboració, estaràs ajudant a l’organització de cursos d’acollida sociolingüística i alfabetització. 

Tallers de cant Dhrupad de l’Índia

El programa de músiques d’Àsia de l’ESMUC organitza el 26 i 30 de març, juntament amb el projecte Saṅgītarasikā, us tallers de cant Dhrupad, música del nord de l’Índia, que seran impartides per la mestra i cantant índia Meghana Sardar Kenjale. El dia 27, Sardar també protagonitzarà un concert, amb el percussionista Federico Sanesi, a la Fundació Antoni Tàpies, a les 19 hores.

Classes magistrals obertes del mes de març a l’ESMUC

Aquest mes de març tindran lloc a l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) dues classes magistrals obertes al públic extern. La primera serà una introducció a la trompeta natural, a càrrec de Ricardo Casañ. La classe és gratuïta i requereix inscripció prèvia. La segona serà impartida per Oscar Abella, tuba solista de l’Orquestra Simfònica d’Euskadi. La inscripció en aquesta classe és de pagament.

       

Torna el cicle Música>BCN, l’ESMUC als Centres Cívics

L’any 2019 començarà amb una nova edició del cicle de concerts MÚSICA>BCN, que organitza la Xarxa de Centres Cívics de Barcelona en col·laboració amb l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC).