MANAGEMENT

Cicle de concerts i recitals finals de grau

El 26 d’abril comença el Cicle de Concerts i Recitals de final de Grau protagonitzat pels estudiants d’Interpretació i Direcció que estan a l’últim curs de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC).

Classes magistrals: Adrián Díaz, Damià Martínez i Susana Caligaris

Aquest mes de maig, l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) organitza tres classes magistrals adreçades als estudiants de música, gratuïtes i obertes al públic en general. Adrián Díaz (trompa), Damià Martínez (violoncel) i Susana Caligaris (veu) són els protagonistes del programa de classes magistrals d’aquest tram final del curs 2017-2018.

L'òpera 'Orlando', de Händel, a Igualada i el Paranímf de la UB

Els estudiants de Cant participants en el Taller d’Òperade l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) i el Conjunt de Música Antiga interpretaran una versió abreujada de l’òpera Orlando, de G. F. Händel, el divendres 27 d'abril al Teatre Municipal L'Ateneu d'Igualada (20.30 h). Posteriorment, el dijous 3 de maig, a les 20 hores, hi haurà una altra representació al Paranímf de la Universitat de Barcelona. L’entrada és gratuïta.

El Goethe-Institut programa el Cicle Jazz ESMUC al maig

Aquest mes de maig el Goethe-Institut i l’Escola Superior de Música de Catalunya  (ESMUC) col·laboren en l’organització del cicle Jazz al maig, juntament amb el suport de Brotzeit CafeteriaGessamí BoadaMetrinovaAlfred Artigas Quartet i Néstor Giménez / Raw Trio, són les propostes de graduats que protagonitzaran aquesta programació.

Projecte ESMUC – Musikene amb Miguel Ángel Lorente i Nacho Gascón

Aquesta setmana l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) i el Centre Superior de Música del País Basc MUSIKENE desenvolupen una activitat d’intercanvi musical amb alumnat i professorat de saxo. Aquest intercanvi consisteix en la realització de dues classes magistrals i un concert de l’Ensemble de Saxos de MUSIKENE.

Jam de Música i Moviment

El divendres 4 de maig, tindrà lloc a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) una Jam de Música i Moviment coordinada per la professora Ester Momblant. L’activitat, que comença a les 18 hores a la Sala d’Orquestra, és oberta al públic i gratuïta.

Els graduats de l’ESMUC Quàrtic String Quartet, aquest dijous al Festival Güell

Quàrtic String Quartet, formació integrada per graduats de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), actuaran aquest dijous als Pavellons Güell com a part de la programació del festival Músiques als Espais Güell.

Primeres Jornades ab sentits: convocatòria (Call for Papers)

Dirigit als estudiants de grau o de màster i als alumni de l'Esmuc, es convoquen unes primeres Jornades ab sentits per posar en comú estratègies interpretatives, didàctiques o de recerca al voltant de la significació musical. Les jornades tindran lloc del 15 al 17 de novembre a l'Esmuc.

EL TNC acull amb èxit la presentació mundial de 'Balena Blava'

La Sala Gran del Teatre Nacional de Catalunya va acollir aquest cap de setmana l’estrena mundial de ‘Balena Blava’, obra de la graduada a l’Escola de Música de Catalunya (ESMUC) Raquel García-Tomas (Barcelona, 1984) i de la dramaturga Victoria Szpunberg. Amb direcció escènica de Xavier Albertí, l’Orquestra  Simfònica i el cor de l’ESMUC van ser protagonistes d’aquesta estrena en exclusiva sota la direcció musical d’Edmon Colomer.

Protocol de l’ESMUC contra l'assetjament sexual

L'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) ha editat un flyer per informar sobre el Protocol d’assetjament sexual, per raó de sexe i d’orientació sexual, que té l’escola, i que recull el seu Pla d’Igualtat de l’escola.