1

L’ESMUC dins del festival 48h Open House Barcelona

L’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) serà un dels edificis que formen part del 48h Open House BCN que tindrà lloc del 21 al 22 d’octubre. Els visitants interessats a conèixer l’escola, des d’un punt de vista, realitzaran una visita a tot l’edifici de L’Auditori, incloent-hi les sales de concerts i també el Museu de la Música.

Llibres i música a la Biblioteca: Editorial Malpaso

La Biblioteca de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) torna a acollir una nova presentació literària i musical. El proper dimarts 24 d’octubre, a les 19.15h, tindrà lloc la xarrada del director de la col·lecció de música de Malpaso EdicionesJulián Viñuales, que presentarà les línies de treball i les novetats musicals d’aquesta editorial fundada a Barcelona el 2013. L’accés és lliure.

Segon cicle Alumni ESMUC al Centre Cívic Fort Pienc

L’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) i el Centre Cívic Fort Pienc posen en marxa un segon cicle de tres concerts amb tres formacions de graduats de l’escola: Quartet Neuma Xynaulia Duo, i Conjunt Atria. Els concerts tindran lloc a la Sala d’Actes del Centre Cívic, a les 19 hores el mes d’octubre i novembre. L’entrada és gratuïta (aforament limitat).

Dimecres ESMUCJam

Aquest curs l’Escola Superior de Música de Catalunya dóna continuïtat a una nova edició dels Dimecres ESMUCJam, les jam sessions amb alumnat i professorat del departament de Jazz de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). Com ja és tradicional, les actuacions tindran lloc a la cafeteria La Llanterna de L’Auditori, a les 19 hores. L’entrada és lliure. Els participants inicials d'aquesta jam són Pupy Domínguez, contrabaix; Guillermo Soler, bateria i Dani Pérez, guitarra.

El LIFE Victoria 2017 a l’ESMUC

Per cinquè any consecutiu, l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) col·labora amb el Festival LIFE Victoria, que impulsa la Fundació Victoria de los Ángeles. L’ESMUC serà la seu del LIFE Akademie. Les properes sessions formatives tindran lloc del 16 al 19 d'octubre amb el pianista Manuel García Morante.

Càsting del Cirque du Soleil a l’ESMUC

Del 3 al 5 de novembre, l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) acollirà un càsting per a cantants professionals que organitza el Cirque du Soleil.