Bon Any Nou

Concert de la Camerata ESMUC Quartet Casals

El divendres 21 de desembre, la Camerata ESMUC Quartet Casals oferirà un nou concert a la Sala 2 Oriol Martorell de L’Auditori de Barcelona. La formació dirigida pels guardonats amb el Premi Nacional de Música, i membres de la plantilla docent de l’ESMUC, el Quartet Casals interpretarà un programa que recull la feina realitzada amb l’alumnat durant aquesta primera part del curs. El concert és gratuït i començarà a les 19 hores.

LIFE Victoria Akademie: classes magistrals i recital amb Ketevan Kemoklidze

La mezzosoprano Ketevan Kemoklidze oferirà un programa de classes magistrals els dies 17, 18 i 19 de desembre a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) dins la secció Akademie del Festival Life Victoria, que organitza la Fundació Victoria de los Ángeles. El recital final d’aquestes masterclasses, amb l’alumnat participant, tindrà lloc el dijous 20 de desembre, a l'aula A356, a les 12 hores. L’entrada al concert és gratuïta. L’alumnat de l’escola també podrà accedir a les masterclass gratuïtament com a oients.

OPUS, una col·laboració entre el Mercat de les Flors, la Sala Hiroshima i l’ESMUC

L’Escola Superior de Música de Catalunya participa en OPUS, un projecte de dansa dirigida pel coreògraf grec Christos Papadopoulos, amb la companyia Leon and Wolf Dance, amb la participació d’un conjunt de cambra de l’escola i la col·laboració del Mercat de les flors. El projecte s’estrenarà el 21 i 22 de desembre a la Sala Hiroshima de Barcelona.

Premis i reconeixement d’estudiants i graduats de Cant

Anabel PérezNéstor PindadoMireia TarragóJosep Ramon Olivé i Martí Doñate, estudiants i graduats de Cant de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) han obtingut premis o reconeixements al llarg d’aquest mes de novembre.

Els graduats del Kebyart Ensemble guanyadors del Concurs Orpheus de Suïssa

El quartet de saxos Kebyart Ensemble, format pels graduats de l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), Víctor Serra, saxòfon alt, Pere Méndez, saxòfon soprano, Daniel Miguel, saxòfon baríton, y Robert Seara, saxòfon tenor, han guanyat el prestigiós Concurs anual de Música de Cambra Orpheus de Suïssa.

Nous càrrecs directius a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC)

El Patronat de la Fundació per a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), depenent del departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, ha nomenat Núria Sempere i Melissa Mercadal com les noves màximes responsables del centre públic d’ensenyament superior de música. Núria Sempere ocuparà el càrrec de directora general, mentre que Melissa Mercadal serà la nova directora acadèmica.