Concerts Finals 2019

Concerts Finals: El nou talent de l’ESMUC surt a escena

Aquest mes d'abril, i fins al mes de juliol, se celebra el Cicle de Concerts Finals de Títol Superior i Màster, protagonitzat pels estudiants d'Interpretació i Direcció que estan a l'últim curs de l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). En aquest cicle, en cursos passats, graduades com ara Rosalía, Sílvia Pérez Cruz, Xavier Sabata, Arnau Tordera, Marco Mezquida o Gemma Humet, entre molts altres, van poder mostrar les seves propostes artístiques de futur a través d'aquests concerts. L'entrada és gratuïta.

La 4a Viquimarató de l’ESMUC, dedicada a la memòria de Joan Guinjoan i a Joan Brossa

El dilluns 29 d’abril, la Biblioteca de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) obrirà les portes per celebrar la quarta edició de la Viquimarató ESMUC, amb l’objectiu d’actualitzar, ampliar i crear articles al voltant del compositor Joan Guinjoan i del poeta Joan Brossa. L’activitat tindrà lloc de 9.30 a 18 hores. La inscripció és oberta i es pot fer en línia.

El compositor català Guillem Góngora guanya la dissetena edició del Premi Internacional Joan Guinjoan

El Premi Internacional Joan Guinjoan per a Joves Compositors, atorgat per l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) amb la col·laboració de la Fundació Banc Sabadell, premia el compositor català Guillem Góngora per la seva obra Processus, un treball realitzat amb harmonies espectrals i material generat per ordinador.

Premis i reconeixements de graduats de l’ESMUC

Els graduats de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) Lluc CasaresSanti de la RubiaJoan MagranéMarc MigóGerad Pastor, Clara Peya, i Joan Ramon Olivé han estat els últims graduats que han rebut diferents premis i reconeixements en aquests últims mesos del curs 2018-2019.

El Primer Palau amb graduats de l'ESMUC

Itxaso SainzMarta Puig i Víctor Braojos, tots tres pianistes i graduats de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) han estat escollits per participar aquest any en la pròxima edició del concurs El Primer Palau.

Selecció de graduats de l’ESMUC per participar al Mercat de Música Viva de Vic

L’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) obre la convocatòria per escollir quatre propostes de graduats que enguany representaran l’Escola al Mercat de Música Viva de Vic, entre el 18 i 21 de setembre del 2019.

Torna el cicle Música>BCN, l’ESMUC als Centres Cívics

L’any 2019 començarà amb una nova edició del cicle de concerts MÚSICA>BCN, que organitza la Xarxa de Centres Cívics de Barcelona en col·laboració amb l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC).